Nyertes pályázatok

Kedvezményezett neve: HETES Kft.

Projekt címe: A HETES KFT képzési projektje

Támogatás összege: 7 895 952 Ft

Támogatás mértéke (%): 100%

Projekt bemutatás: A projekt fő célja a munkavállalók foglalkoztathatóságának, munkahelyi készségeinek és kompetenciájának javítása a vállalkozások versenyképességének növelése érdekében. A projekt támogatja és ösztönzi az élethosszig tartó tanulást, szakmai és személyes készségek folyamatos fejlesztését, valamint a kompetenciák bővítését, függetlenül a munkaerő korától, nemétől, előképzettségétől és életkörülményeitől. A munkavállaló számára a felnőttkori tanulás kulcsfontosságú szerepet tölt be a munkaerő-piaci, gazdasági, társadalmi és technológiai változásokhoz való minél könnyebb alkalmazkodásban.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.10.13.

A projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-01125

 

 

Kedvezményezett neve:                              Hetes Kft.

A projekt címe:                                              „A Hetes Kft. modern üzleti és termelési kihívásaihoz való alkalmazkodást segítő technológiafejlesztés”

A szerződött támogatás összege:             28 774 285 Ft

A támogatás mértéke (%-ban):                 70 %

A projekt tartalmának bemutatása: A Hetes Kft. stratégiai célja, hogy a vállalkozás piaci helyzetét stabilizálja és a tevékenységével összefüggő szolgáltatás bevezetését valósítsa meg a projekt keretein belül. A kereskedelmi tevékenység a Covid 19 hatására jelentősen átrendeződött, és az értékesítések 60%-a áthelyeződött az online térbe. A pályázat olyan komplex technológiai fejlesztést foglal magában, ami általlehetőség válik a gazdasági változásokra való gyors reagálásra, illetve az új tevékenység által, a változásokból adódó egyenlőtlenségek gazdasági szempontból kiegyensúlyozhatóvá válnak. Társaságuk fő profilja a sportruházat és sportszer kiskereskedelem. Az üzleteikben kapható termékek egyedi, személyre szabott lézeres jelölését jelenleg gyártópartner segítségével oldjuk meg, ezért önálló jelöléstechnikai műhelyt szeretnének berendezni. A lézeres jelöléstechnika célja az eltávolíthatatlan feliratozás: a lézeres jelölőegység az anyag felületének felső rétegét tünteti el, így garantálja a tartós feliratot. Ezen célok megvalósításához a következő eszköz került beszerzésre: LMS-MOPA 60WR JM7 típusú lézergravírozó. A fejlesztési tevékenység során beszerzésre került eszközök: 1db Shining 3D Einscan HX típusú kézi 3D scanner, 2 db Epson ECO Tank I1800 nyomtató amivel digitálistranszfer nyomtatást tudunk végezni, mezek, pólók sport ruházatok feliratozására. Beszerzésre került még 3 db ASUS Zenbook laptop, 2 db DELL Inspiron 3881 típusú asztali számítógép, 1 db Apple Ipad. A munkafolyamataink átláthatóságára és a gyártás, értékesítés, könnyebb kezelhetőségére és nyomon követésére a SmartTrade szoftver került bevezetésre. Új vállalatirányításirendszer kiépítésével kapcsolatos tanácsadás, gyártástervezési és termelésirányítási rendszer kiépítésével kapcsolatos tanácsadás, on-line integráció elősegítéséhez és a fejlesztéshez kapcsolódó tanácsadást veszünk igénybe. Munkavállalóink a céges folyamatok transzformálása digitális környezetbe képzésen vettek részt. Az új technológiák lehetőséget teremtenek arra, hogy az eladásra kínált termékeknek és a szolgáltatásoknak új otthont nyújtsanak, de segítenek a gazdasági és a modern kommunikációs fejlődésben, hogy sikeresen vegyenek részt a változó világban. A vállalkozás bevételének növekedése által további fejlesztésekre lesz lehetőségük, ami nem csak a jelenlegi, de új munkahelyek teremtését is lehetővé teszi. A pályázat keretében beszerezhető modernizált berendezések és digitális eszközök fejlesztése által versenyképességük javulását eredményezi.

A projekt tervezett befejezési dátuma:  2023.09.30

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2023.11.01.

Projekt azonosító száma:                            GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02108

Kedvezményezett neve: HETES Kft.

Projekt bemutatás: Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram keretében Forgóeszköz finanszírozás

A projekt azonosító száma: GINOP-8.3.5-18/B