Cégünkről

Cégünk neve az UNIVERZÁL kereskedelmi vállalat 7.sz boltjára utal, ugyanis 1984 szeptember 1-én az első üzletünket szerződéses formában itt nyitottuk meg Békéscsabán az Andrássy út 24. sz. alatt (U-alakú épület). Ekkor még rövidáru és papír írószer forgalmazás volt a fő profil. A nyolcvanas évek végén már játékokat és sportszereket is árultunk. A forgalom növekedése szükségessé tette a hétköznapi sportruházat és a speciális sportfelszerelések kereskedelmének szétválasztását, ezért 1990-ben új üzletet hoztunk létre Békéscsabán a Munkácsy utcában. Itt azóta is folyamatosan bővítjük áruválasztékunkat, így mára szinte minden sportág felszereléseit megtalálhatják a sportolni vágyók. A forgalom növekedése miatt nagyobb üzlethelyiség vált szükségessé, ezért a Munkácsy utcai SPORTÁRUHÁZ 2014. májusában az Andrássy út 24. sz. alá költözött, ahol több, mint 150 m2-es eladótérrel várjuk a sportot kedvelőket.

Az igények változásának megfelelően egyre nagyobb súlyt kapott a minőségi sportruházat és sportfelszerelés, így 1996-ban átalakítottuk Andrássy úti üzletünket és megnyitottuk Magyarország 25. Adidas márkaboltját. 2000-ben az év márkaboltja címet is elnyertük. Mivel mindig a vásárlók igényeinek maximális kiszolgálása volt elsődleges célunk, ezért 2002-ben felvettük a kapcsolatot a Nike céggel, így azóta a világ 2 vezető sportruházat gyártójának termékei nálunk egy helyen megvásárolhatóak. Pár éve az áruskálát tovább bővítettük Speedo sportszercsalád világszínvonalú termékeivel.

A Hetes Kft. megalakulása óta folyamatosan támogatja Békés megye sportját. A békéscsabai Előre kézilabda és foci csapatát kisebb megszakításokkal majd 20 éve szponzoráljuk. Több éve szervezzük a megye határain is túlnyúló billiárdbajnokságokat. A megyei nagypályás és kispályás focicsapatoknak rendkívül kedvezményes mez, cipő és sportszervásárlási lehetőset biztosítunk.